Utforme og skrive
ut etiketter på nett

Nyhet: Designmaler som kan brukes med en gang,
til en ferdig etikett, og mange nye funksjoner. Gratis.
Ingen installasjon av programvare.

Tilgjengelig over alt og hele tiden.

Hvordan vil du starte?

Oppgi artikkelnummeret til din etikett eller start med en forhåndsinnstilt designmal. Etiketter som du allerede har lagd, åpner du vha. "Åpne fil".

Where to find the article number

On the front of the package or on the back of each label sheet.

HERMA designmaler

Den perfekte løsningen for rask etikettutforming, bare velg mal og sett i gang.

 

Designmaler

Finn og kom i gang med den passende designmalen raskt og enkelt

Article number
Applications
please select
Format
please select
Form
please select
Reset all filters Your selection:
We have found 612 results

spine label, stars,blue, black, transparent

spine label, stars, black, transparent

Address labels, border, color

Address labels, border, color

address label background chalk

Name labels/plates, birthday, colour, blue

address label background stone

address label background stone

address label background stone

address label background wood

address label background wood

address label background wood

3 enkle trinn til en passende etikett.

Åpne eller laste opp

Last opp en mal som du allerede har laget eller velg en av våre designmaler som passer for deg.

Utforme

Du kan utforme fritt og med verktøy som er enkle å bruke, eller du kan bruke en av våre utformings-veivisere som fører deg trinn for trinn til en ferdig etikett.

Skrive ut og lagre

Legg etikettarket i skriveren din. Det opprettes en PDF-fil. Etikettene dine skrives ut raskt og profesjonelt. Et tips: Hvis du lagrer designet, kan du alltid åpne designet igjen og oppdatere det.

Egenskaper og funksjoner

Hjelp

Med profesjonelt utformede etiketter er du superorganisert. Det er mange funksjoner som hjelper deg.

 • Ingen installasjon

  Ingen installasjon, ingen nedlasting, ingen oppdatering: EtikettAssistent på nett fungerer på alle operativsystemer og i alle aktuelle nettlesere. Du trenger bare en PDF-leser. Internettverktøyet passer ideelt til firmanettverk og hjemme-PC-er hvor man ikke ønsker eller har lov til å installere programmer.

 • Utformingen av etiketter med veiledning

  Bruk våre nye utformings-veivisere, som fører deg trinn for trinn til ferdig etikett. Velg designmaler og legg inn egne tekster og bilder i et oversiktlig bilde. I forhåndsvisningen kan du se endringene dine. Det er enkelt å prøve det ut.

 • Serieutskrift

  Med EtikettAssistent på nett kan man ikke bare utforme enkelt-etiketter, men hele ark. Til og med med bare én design, men med ulike data, som er nødvendig ved serieutskrift av adresseetiketter. I motsetning til serieutskrift i MS Office gjøres dette i bare tre trinn: 1. Last opp Excel-tabellen - 2. Velg plassholder - 3. Kontroller forhåndsvisningen. Hver etikett inneholder da en annen adresse fra adresselisten.

 • Bruke maler på nytt

  Maler som er utformet i den forrige versjonen, kan uten problemer redigeres og brukes på nytt i den nye versjonen. Logg inn som vanlig, gå til de malene du allerede har opprettet, og behandle dem videre i den nye EtikettAssistent online.

 • Intuitiv bruk

  Standardfunksjoner, kjente omgivelser: Med EtikettAssistent online kan du arbeide slik du er vant med fra Microsoft Office.

 • Last opp grafikk

  Du kan enkelt laste opp dine egne bilder eller logoer med bilde-knappen. Ellers: Under hele redigeringsprosessen vises etiketten på skjermen akkurat slik den blir på utskriften.

 • Lagre på nett

  Alle brukere som registrerer seg, får tilgang til enda en funksjon: De kan lagre malene sine på nett og vil dermed ha tilgang til dem når som helst og hvor som helst, og redigere og lagre dem på nytt.

 • Skrive ut koder

  Også QR- og strekkoder kan opprettes med noen få tastetrykk og skrives ut på etiketter. Legg ganske enkelt inn en Internett-adresse eller en EAN-kode – og QR- eller strekkoden er allerede generert. I kombinasjon med serieutskriftfunksjonen kan man også ha ulike koder på ett ark. Ellers: Du kan lagre den genererte strekkoden/QR-koden som grafikk på datamaskinen din.